Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyesületünkről

Egyesületünk 1969. február 15-én 57 fővel megtartotta az első „Alakuló Közgyűlését”. Megválasztották a 7 fős vezetőséget,      3 fős Fegyelmi bizottságot és a 3 fős ellenőrző bizottságot. Elfogadták az Alapszabályt. A MOHOSZ március 05-én jóváhagyta az egyesület megalakulását.

Az évek során a vezetőség sikert sikerre halmozva, szolgálta a tagságot, nevelte az ifjúsági és gyermek horgászok sokaságát. Az egyesület taglétszáma folyamatosan növekedett, 2005-ben meghaladta az 1600 főt. A horgászversenyeken versenyzőink jó hangulatban eredményesen vettek részt. Az eredményhirdetés után fölvonult a „gulyás ágyú” és a vendégek vidáman és jó étvággyal kanalazták a babgulyást.

Nagy múltú egyesületünk 2009-ben ünnepelte megalakulásának 40. évfordulóját. Az egyesület vezetősége határozatot hozott, hogy az évfordulót a rangjához méltó módon kell megünnepelni. A rendelkezésre álló okmányok és adatok alapján felkutattuk az alapító tagokat és az egyesület elnökeit, akik nagy örömünkre, megtalálhatóak és elérhetőek voltak.

Az egyesület alapító tagjait és az elnököket meghívtuk az évfordulóra rendezett találkozóra és az azt követő ebédre. A helyszínen fényképekkel és régi okmányokkal demonstráltuk az elmúlt évek tevékenységét. László Attila, a jelenlegi elnök jogán köszöntötte a megjelent vendégeket és meghívottakat. Beszámolt a 40 év főbb eseményeiről, és forduló pontjairól. Ezt követően az erre az alkalomra készített emlékplaketteket és emléklapokat adott át. Ebéd után a vendégekkel kilátogattak a Bikavölgyi horgász tóra, ahol a rendezvény horgászattal és kellemes beszélgetés után ért véget.

 

Az Egyesület Elnökei:     

Brenner Géza           1969.

Szász József            1975.

Boros Jenő              1976.

Nun Mihály               1981.

Botka Péter              1986.

Karman Ferenc        2003.

László Attila             2005.

 

Az egyesület hírnevét és negyven éves hagyományait hűen tükrözi a Velencei- tavi Horgászegyesületek Szövetsége Elnöksége által 2007-ben alapított emlékplakettet elsőként az egyesület, alapító tagja Krátki Pál horgásztársunk kapta meg. Ezt követő években Lénárt György, Kárász József, Tomor László horgásztársainknak is emlékplakettet adományozott a szövetség Elnöksége.

 

 
 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 6694
30 nap: 334
24 óra: 8